“Himmelpost”...  2

 

DEN RENE KÆRLIGHED

Vi har talt rigtig meget om, hvor vigtigt det er, at du arbejder med dig selv,
arbejder med at rumme alle sider af dig selv, lærer at elske dig selv, lige
netop som DEN DU ER.

Men husk nu, kære ven, at det kun er gennem samværet med andre mennesker du kan se og føle, om du har flyttet dig – udviklet dig.

Jo mere du rummer og accepterer alle sider af dig selv, jo bedre bliver du i stand til at rumme, tolerere og acceptere andre – måske også føle en dyb kærlighed til andre, den kærlighed, som er ren og ægte og som intet kræver til gengæld.

 

 

 

 

TØR DU

Accept og væren
Viden og indsigt
Balance og harmoni
Kærlighed og ømhed
Det er vejen til at heale dig selv.
Det fås ikke i pilleform, i dråber eller via det skrevne ord,
Men via DIT ENGAGEMENT I NETOP DIT LIV på denne jord.
Tør du
Kan du
Vil du så GÅ VEJEN
Det ER VEJEN.

 

 

 

 

DIN EGEN KURS

Er du stukket af fra gruppe energien, har du stukket din egen kurs, da skal du vide at vejen af og til kan blive lang og trang, ensom og besværlig. Men, men - det er kun her du virkelig kan finde tilbage til dig selv, til din sjælskerne.

Troen på at du er lige netop så perfekt som du kan blive hver eneste sekund af dit liv finder du, når du tør stikke egen kurs, tør stå alene, blive et med dig selv og din sjæl, blive et med ALTET. Her opstår magien, er du på vej?

 

 

 

 

DRÅBEN

Har du tænkt over, eller retter har du nogensinde overvejet hvad du bidrager med i dette store menneskelige Kosmiske energi-hav som vi alle bevæger os rundt i. Hvis du ser dig selv som en DRÅBE I DET STORE KOSMISKE HAV, hvad indeholder så netop din dråbe.
Forestil dig et glas vand der består af mange små dråber. Nogle dråber er søde, andre kærlige, omsorgsfulde, nogle er bitre, er reserveret, andre føler sig som ofre og smagen bliver bitter og syrlig. Kan du prøvesmage dette glas vand uden at tænke over hvilken smag du selv har bidraget med.
Der vil altid være plads til smagsnuancer i dette store Kosmiske hav, det kan sagtens rumme og respektere dråber der endnu ikke har fundet netop deres unikke smagsnuance. Bare vi alle stræber efter på sigt at blende ind i den store smag med ægte hjertefølelse, omsorg for hinanden og rummelighed så vil vi kunne fremkalde mirakler.

 

 

 

 

OPRYDNING

Når dine følelser banker på døren, så luk op og tag imod dem. De kommer med vigtige budskaber til dig, hvis du tør tage imod dem med kærlighed og omsorg.

De er der ikke for at genere dig eller drille dig – de er der for at vise dig, hvor du endnu mangler at rydde op i din egorelaterede bagage.

Grib dine følelser som en bold du tager varsomt imod – vær opmærksom på at denne ”bold” ikke vokser ud af proportioner, så du bliver væltet omkuld.

Vær nærværende, vær i nuet, vær – så kan du bedre handle ud fra dit sjælsniveau i ethvert øjeblik.

 

 

 

 

STÆRK SOM EN OKSE OG LET SOM EN FJER

Bliv stærk som en okse og let som en fjer. En okse kan stå fast, kan trække de tungeste tanker og bære den tungeste sorg. Den kan stå fast selvom tanke- mylderet og verden omkring dig er i oprør. Stå fast som en okse og samtidig vær let som en fjer. Lad dig flytte fra situationer, eller rettere, lad dig føre fra situationer uden at stå fast, uden at slå rødder, uden at holde på gamle mønstre og normer, vær omstillingsparat og lad dig lede af fjerens vej. Nogle gange daler fjeren ned et sted hvor der er godt at være, nogle gange lander den i det rene kaos, men vær sikker på at der altid vil komme en form for øjeblikkets hvirvelvind der føre den videre på dens livsbane. Dette lyder som direkte modsætninger, men oversat til almindeligt genkendeligt sprog - tro på dig selv, stå fast ved den du er, hav mega god jordforbindelse og lad dig samtidig føre afsted på din livsrejse, gro ikke fast, men vær opmærksom på alle de små vink der er på din vej, alle de forskelligheder du møder. Tro på at alt sker af en grund da du skal lære af en hvilken som helst situation du bliver anbragt i.

Så igen, bliv stærk som en okse og let som en fjer du unikke og smukke menneske sjæl.

 

 

 

 

Har du lyst til at snakke med nogen om det, du lige har læst, er du altid velkommen til at kontakte
mig med et brev, en mail, en sms eller telefon for en eventuel uddybning eller forklaring.
Hans Garde  |  Teglgårdsvej 409 1.tv.  |  3050 Humlebæk  |  29 91 08 99  |  skriv@hans-garde.dk

Universets Visdom   |   v/Hans Garde   |   skriv@hans-garde.dk